Датою створення гурту вважається 12 лютого 2005 року. Учасниками гурту стали Андрій Шалімов (псевдо — «Фріл») та Андрій Бєляєв (псевдо — «Бєляєв»). Гурт став широко популярним у 2007 році, коли було випущено промо-альбом Я боюся Чебурашку. Альбом було викладено для безкоштовного завантаження в Інтернеті і вже за перший місяць він був завантажений 40 000 разів. Однойменна пісня стала хітом і почала асоціюватися з групою.

На Відміну Від починають часто виступати як в клубах, так і на фестивалях та великих концертних майданчиках. У 2007 році гурт взяв участь у фестивалях «Таврійські ігри», «Пробіг під каштанами» (Майдан Незалежності) тощо. Також починають співпрацю з провідними українськими хіп-хоп виконавцями, а саме VovaZIL'Vova, DaHok, Highway. Тексти пишуть учасники гурту, аранжуваннями спочатку займався Бєляєв, потім цю роль взяв на себе близький друг гурту Едуард «Діля» Приступа.

У 2007-му році приймають участь в альбомі київського андеграунд гурту Епіцентр Унії.

У 2009 році гурт видає свій другий промо-альбом Врубайся! (скачаний трохи більше 60 000 разів), а також два інтернет-синґли: «Збираю речі» і «Шукай мене».

У лютому 2011 року відбулися зйомки дебютного відеокліпу на спільну з Ділею пісню «Обійми мене». 12 березня презентовано акустичну програму «Хіп-хоп. Акустика. І шо?». 14 липня на телеканалі М1 відбулася прем'єра кліпу на спільну з Ділею пісню «Обійми мене».

На початку 2012 року гурт записав свій новий хіт — пісню «2012», яка іронізувала над пророцтвами кінця світу у 2012 році. На пісню було знято аматорський відеокліп. У цьому році гурт видає низку нових пісень, зокрема російською мовою. У кінці року було записано російську версію пісні «2012» і знято новий кліп, що викликало хвилю невдоволення серед фанів. У відповідь, група видала пісню-іронію «Продались москалям», на яку також було знято відеокліп.

У квітні 2013 року гурт На Відміну Від презентує на телебаченні свій другий кліп на пісню «Тянет».

У 2014 році учасники гурту починають сольні кар'єри

У березні 2015 року під час великого сольного концерту в Києві гурт викладає в мережу довгоочікуваний офіційний альбом під назвою "Новий альбом".


Учасники

  • Андрій Шалімов — «Фріл»
  • Андрій Бєляєв — «Бєляєв»

Дискографія

Альбоми

  • Я боюся Чебурашку (2007)
  • Врубайся! (2009)
  • Новий альбом (2015)

Синґли

  • Збираю речі (2009)
  • Шукай мене (2009)
  • Як буде (2009)
  • Обійми мене (2010; разом з Ділею)
  • Тянет (2013)

Кліпи