Ruzhynski_ft._MELOVIN MELOVIN вперше заспівав українською для DJ Ruzhynski — UA MUSIC | Енциклопедія української музики

MELOVIN вперше заспівав українською для DJ Ruzhynski

DJ Ruzhynski, відомий по хітам «Зрадливе кохання» та «Полум’я», спільно з MELOVIN – фіналістом національного відбору «Євробачення-2017», переможцем «Х-Фактора 6» презентують спільну пісню «Шлях», в рамках проекту DJ&Вокаліст.

- Це моя перша україномовна пісня, - каже співак. – Ми зробили спільний музичний трек з українським саундпродюсером Ruzhynski, який виступив також і діджеєм. Головна моя мета – цією піснею мотивувати людей, котрі знаходяться в замкнутому колі, вирватися з нього, подолати всі труднощі і перепони, і зрозуміти: час жити, розкривати крила і бути вільним.

- Спільна робота з MELOVIN перевершила всі мої очікування – каже Ruzhynski. – Ми багато часу працювали над даним треком на київській студії звукозапису Music Maker Studio для того, щоб добитися саме такого результату. Так само я сподіваюся, що моя співпраця з MELOVIN в рамках проекту DJ&Вокаліст послужить яскравим прикладом для багатьох інших діджеїв та вокалістів нашої країни. Основна ідея, яку я хотів донести слухачам це те, що людина завжди може створити новий шлях в житті, залишити минуле і знайти себе в сьогоденні.