XuvjbF3CCX8 Sonya Kay заспівала пісню таємному прихильникові у покинутому селищі — UA MUSIC | Енциклопедія української музики

Sonya Kay заспівала пісню таємному прихильникові у покинутому селищі

У новому кліпі Sony Kay на пісню "Ти мій Всесвіт" є все: від оригінальних образів, які для Sonya придумали імениті дизайнери, до пригод на знімальному майданчику. Відео за три дні зібрало майже 300 тисяч переглядів на ютуб-канале артистки. Над відео працювала команда Manifest & Shmurak на чолі з Дмитром Шмураком та Дімой Маніфестом. Лірична пісня про почуття, від якого зростають крила, - про любов. Саме це почуття відіграє важливу роль в життя кожної людини.

Закохані люди занурюються у світ один одного. Хто став " Всесвітом" для Sonya Kay, поки таємниця. Зате своїми враженнями ділиться команда артистки : "Краса в очах споглядача - закоханий бачить картину світу абсолютно відмінну від реальної. У цей момент у свідомості виникає справжня магія, яку ми і спробували відтворити. Соня - справжній професіонал, зйомки тривали дуже довго, але жодного разу ми не чули скарг або докорів. Адже не то що поспати, а і поїсти у Соні не завжди виходило. Зйомки проходили на покинутих декораціях для зйомок серіалу "Доки станиця спить" - опинитися в такому місці справжнє потрясіння. Світ нібито створений особисто для тебе", - розповідають Дима Маніфест і Дмитро Шмурак.

До речі, кліп знімали 48 годин - з усього цього часу команда спала, у кращому разі, п'ять годин. За час зйомок і без того струнка Sonya Kay схуднула ще на декілька кілограмів. Окрім цього, команді довелося відбиватися від нашестя ос, але одному танцюристові уберегтися не вдалося. Оса вкусила хлопця, його обличчя розпухло до невпізнання, і уся знімальна група перелякалася, що у людини може станеться анафілактичний шок. Ситуація ускладнювалася тим, що найближчий медпункт був приблизно в п'ятдесяти кілометрах від місця зйомок. Варто відмітити, що пісня "Ти Мій Всесвіт" стала експериментальної в репертуарі артистки. Команда Ost & Meyer, Микита Богданов і Вадим Поротков, написали музику в новому для Sonya Kay напрямі - Future Base. Автором тексту виступила незмінна Лана Меркулова.

На окрему увагу заслуговують образи співачки, над створенням яких працювала ціла команда. У кліпі артистка з'являється в одязі від NIKA MEDISAN "FREEDOM OF CHOICE". Бренд існує три роки і активно співпрацює з Надею Дорофеевой, Региной Тодоренко, Катериною Осадчей, Євою Бушминой, Ольгою Цибульской, Євгенієм Галичем, групою PUR : PUR, THE HARDKISS, Дариною Коломиец, Аліною Гросу, Ira Champion, Ерікою і багатьма іншими медійними особами. Марка виступає проти використання натурального хутра і шкіри. Так само Sonya з'явилася в речах від ANNCHOO. Це марка для тих, хто хоче вийти за межі повсякденності, від дизайнера Ганни Андрийчук-Завгородней. Її речі вибирають для сцени і повсякденного дрес-коду такі українські зірки, як Настя Каменских, Потап, Позитифф, Даша Астафьева, Monatik і інші ключові постаті шоу-бизнеса.

Надав одяг для зйомок магазин "Buddu Beach". Місце є унікальним поп-артом проект, для найсміливіших і зухваліших. Сюди за яскравими образами часто заходять Аліна Гросу і Надя Дорофєєва. У кліпі є і речі від Vitaly Zelenskiy. Це перший український дизайнер, працюючий в стилі ghetto gothic, Grunge. Дизайнер не йде на поводі моди, а створює сміливі образи, які виділяються з натовпу, незважаючи на монохромні кольори. Надали речі для артистки і Laksmi (Лакшми) by Maryana Steshenko. Це бренд-резидент Ukrainian fashion week, лімітовані колекції якого успішно купують в Європі і США.