bezkupur "Музика без купюр" про нову українську музику — UA MUSIC | Енциклопедія української музики

"Музика без купюр" про нову українську музику

Музик без купюр - це програма про сучасну українську музику, в якій ведучий говорить з музикантами про музику та про около музичні теми. У програмі окрім знайомства з виконавцем який знаходиться в гостях, також зачіпаютьсяі закулісні моменти життя сучасної музичної сцени. Як таких жорстких, жанрових обмежень не існує, окрім тих, що музичний продукт має бути якісний, а відвертий хардкор, блатняк та андеграунд в ефір не потрапляють. Цей принцип стосується і відвертої попси.

Сама програма записується на студії звукозапису Максима Наконечного Emely records, в Запоріжжі. Таким чином ми досягаємо відмінного звучання музикантів при живій грі, що для музичної програми та для самих музик є первинним. Окрім жанровості, через усю програму "червоною стрічкою" проходить атмосфера дружньої бесіди, що створює ефект лампової передачі.

Ідея програми не нова. Свого часу, покійний нині Володимир Бакун в Києві робив програму «Решето» в якій музиканти грали на живо і це усе перемежалося з інтерв'ю. Центральні музичні телеканали так само робили подібні проекти «Твій формат» та ін. Кілька років тому в Києві, на одній з радіостанцій УМХ була програма «Живий звук» з Антоном Шараповим. Таким чином, програма не є піонером на вітчизняному медіаринку.

"Музик без купюр" направленна на створення додаткового майданчику з можливостями для сучасної української музики, для її донесення до як можна ширшій аудиторії. Програма виходить в двох форматах, як теле так і як радіопередача.