24726780_1223714134438981_506090689_n Noize MC везе в тур альбом «Цары Горы»  — UA MUSIC | Енциклопедія української музики

Noize MC везе в тур альбом «Цары Горы»

Альбом «Царь Горы» дійсно став одним з найбільш очікуваних релізів року: чутки і домисли щодо матеріалу почали поширюватися фанатами в соціальних мережах ще влітку минулого року. Очікування виправдалися сповна: в 2017 році альбом «Царь Горы» став «Кращим альбомом року» за результатами народного голосування головного реп-ресурсу "The Flow" та отримав статус платинового альбому за кількістю покупок на електронній вітрині iTunes.

В альбом «Царь Горы» увійшли 13 треків: це спільна робота зі співачкою Монеточкой «Чайлдфри», що стала головним бенгером альбому, «Грабли» - післяноворічний хіт, доросла історія про втрачений час, «Любимый Цвет» - «Кращий трек року» за версією The Flow. Гучний бойовик «Make Some Noize», без якого вже ніяк не можна уявити виступ гурту, нарешті дочекався номерного альбому, щоб зайняти в його треклисті перше місце. Раніше опублікована відеоробота «Питерские Крыши» - ліричний акомпанемент осені - також увійшов до складу альбому.

Весь матеріал, який увійшов до релізу, репетирували і виконували тільки на концертах під час минулого великого туру, і тепер, коли у шанувальників було достатньо часу, щоб відслухати його в студійній версії, вибрати і вивчити улюблені пісні з альбому, фан-спільнота готова до приїзду Noize MC в їх рідне місто, щоб підспівувати улюбленому артистові з першої до останньої пісні. Кожен трек має персональну асоціацію Нойза з містами і подіями, що відбувалися під час туру, і передає частку спогадів музиканта публіці.

Крім пісень з альбому «Царь Горы» Noize MC обов'язково включить в програму кожного концерту туру 2017 свої головні хіти нульових: «Песня Для Радио», «За Закрытой Дверью», «Вселенная Бесконечна?», «Танцi», «Устрой Дестрой», «Моё Море» - що з цього потрапить в трекліст можна дізнатися, купивши квиток, прийшовши на концерт і побачивши на власні очі.

Якщо ви це читаєте, значить ви вірний фанат Noize MC, концерт якого на західній Україні можна відвідати лише влітку на фестивалі ZaxidFest, але потрапити на нього мають змогу не усі. Фанатів було почуто і от уже за 9 днів у клубі FESTrepublic - Noize MC буде творити "танці" і "дестрой" тому не вагайся і гайда на концерт. Обіцяємо, що це буде по справжньому жарко!