TROYE_ZILLIA ​Танцювальне лаундж відео ЩЕДРИК  від TROYE ZILLIA — UA MUSIC | Енциклопедія української музики

​Танцювальне лаундж відео ЩЕДРИК від TROYE ZILLIA

Такого виконання Щедрика ви ще не чули! Учасники гурту Troye Zillia кажуть: «Ми впевпені, що назв деяких інструментів, які використані у пісні, не знають навіть досвідчені музиканти, тому що це новинки музичного ринку Європи та Америки».

До речі, зйомка відео виконана доволі складною технікою - oneshotvideo, що означає, що у відео зовсім не присутній монтаж. Одним із найкращих у світі експертів із oneshotvideoє відомий американський гурт OKGO (у складі якого грають вихідці з України). Вони роблять шедеври зйомки без монтажу, звісно, що такі роботи, мають дуже великі бюджети. А одними із засновників цієї відео техніки сміливо можна вважати гурт TheBealtles.

«Наш Щедрик зовсім іншого формату ніж всі інші колядки, які увійшли до різдвяного альбому, який ми презентуємо 3 січня 2018 року. Арсенал музичних інструментів гурту постійно більшає – тому ми добре почуваємося в нових стилях. Мені цікаво пробувати і регі, і клезмер, і електронну музику, і джазово-фолькові вокальні прийоми. Все це разом творить унікальний і ні на кого не подібний стиль TroyeZillia - фольк ф`южн» розповідає солістка гурту Анастасія

«Ритм партія Щедрика цікава поєднанням живих акустичних та електронних перкусійних інструментів. Завдяки тому, що пісня записана семплами, складається відчуття ніби там грає мінімум троє перкусіоністів. В пісні вперше в Україні прозвучали сучасні перкусійні інструменти розблені та виготовлені у Данії – Тромуси. Це великі пластиково-шкіряні барабани, які звучанням подібні частково до джембе, частково до інших шкіряних перкусій, але чим більше на них граєш, тим більше відрізняєш саме їхній сучасно-етнічний саунд. Мелодійну лінію підсилили унікальні бумвекерси – вже популярні у цілому світі. На вигляд вони як пластикові кольорові трубки, проте кожна з них налаштована і має свій особливий звук.» - ділиться секретами творення музики Стас, перкусіоніст та барабанщик гурту.