maxresdefault Космічна KiRA MAZUR новою піснею запустила колообіг правди — UA MUSIC | Енциклопедія української музики

Космічна KiRA MAZUR новою піснею запустила колообіг правди

Українська співачка, автор і композитор KiRA MAZUR представила нову пісню «Долонями».

14 травня KiRA MAZUR презентує абсолютно нову пісню. Композиція «Долонями» відрізняється від попередніх робіт артистки стилем і емоційним наповненням.

- «Ми створені, щоб квіти цвіли поміж нами...» - цитує рядок з пісні Кіра, - «Я завжди намагаюся бути чесною з собою, з людьми, зі своїми слухачами! Пишу пісні сама, і кожна з них - це справжні почуття. «Долонями» - трек, який окутує цілим спектром емоцій, передає мій внутрішній стан, та всім нагадує, що ми створені один для одного...» - коментує KiRA MAZUR.

Співачка впевнена, що часом тактильна комунікація має значно більшу силу ніж будь-яке словесне визнання, це і стало головною ідеєю пісні і кліпу, режисурою якого займалася сама Кіра в колаборації з відомим дизайнером Оленою Олійник (Oleynik Studio). У відео артистка покаже різноманітних, та головне, реальних людей: закохані пари, сім'ї, друзі, батьки і діти. Не вигадані відносини зі справжніми переживаннями та почуттями будуть продемонстровані через рухи, погляди, емоції.

Основна ідея «Долонями» - заснована на правді та щирості - у кожного з нас є свої історії становлення в житті й вони теж будуть озвучені. Випуском пісні та кліпу KiRA MAZUR запустить соціальний рух, так званий, колообіг правди. Артистка готова розповісти свою непросту, але щиру історію, одна частина якої буде розкрита в самому кліпі на пісню «Долонями».