Open_Kids_3 Учасниця Open Kids провалилася під сцену під час Magic Show — UA MUSIC | Енциклопедія української музики

Учасниця Open Kids провалилася під сцену під час Magic Show

У Києві під одним дахом зібралися тисячі дітей та їхніх батьків, щоб подивитися Magic Show Open Kids, як і обіцяли учасниці групи - циркові трюки, фокуси, улюблені пісні, танці, спец ефекти і оригінальні декорації, все це було в повному обсязі!

Open Kids - це популярна група в Україні та ближньому зарубіжжі, на чиї концерти вхід дозволений починаючи з самого народження. Адже кожна пісня групи - це мотивація і тільки мотиваційний посил. Той, який надихне, зарядить на дію і досягнення поставлених цілей.

«Після виступу ми так довго не могли заснути, нас переповнювали емоції і почуття радості! Щоденні репетиції протягом двох місяців і ось дві години неймовірного енергетичного вибуху! Завдання нашого Magic Show - це надихнути кожного глядача повірити в свої сили, мріяти і вірити в диво! У житті головне це мотивація і внутрішнє прагнення, і тоді, не дивлячись на вік, досягаєш бажаного. Ми щиро сподіваємося, що кожен Кідсер, який побував на нашому концерті, вже сьогодні прокинеться іншим! », - коментують свій виступ учасниці групи Open Kids

Популярні блогери, актори, ведучі та артисти з дітьми провели суботній вечір в Stereo Plaza відриваючись зі своїми чадами на Magic Show Open Kids. І кожен з них став свідком неймовірних трюків. Абсолютно несподіваним стало для глядачів, коли одна з учасниць групи просто посеред пісні провалилася під сцену, а вже через пару секунд з'явилася на другому поверсі концертного залу, де і продовжила виконання пісні в оточенні слухачів. Глядачі також стали свідками появи учасниць на сцені з величезного шафи, левітації на стільці, лазерного та світлового шоу і багато інших чарівних сюрпризів.

«Я вам скажу, що для всієї нашої команди важливо створювати те, що наповнене сенсом, а відвідавши концерти Open Kids батьки і їхні діти не просто послухають класну музику, а візьмуть для себе і наш щирий посил натхнення! Ми створили диво, ми показали, що можливі найнеймовірніші речі! Це так круто було спостерігати, як батьки разом зі своїми дітьми співають всі наші пісні, а це вже одна з основних емоцій для дитини - мама і тато на одній хвилі з ним! », - коментує подію продюсер групи Open Kids Юрій Петров.

Відкривала концерт групи юна співачка Anna Petrash, також шоу супроводжували професійні ілюзіоністи і фокусники Magic Five, а шоу програма була насичена танцювальними постановками і акробатичними трюками популярного шоу-балету тінейджерів Open Crew, ну і звичайно ж не обійшлося і без маленьких артистів групи DETKI, які виконали свою першу сольну пісню: «Так, виступати на такому чарівному концерті групи Open Kids це так круто! Адже в цей вечір кожен, хто був в залі відчув чари незабутнього Magic Show », - коментують свій виступ учасниці групи DETKI

Вже 9 років творчий центр Open Art Studio вирощує крутих, модних і стильних дітей, які здатні втілити в життя неймовірні задуми режисера і продюсера, а своїм прикладом показати іншим дітям, що досягти можна будь-яку мету, головне бажання і прагнення!
Ну, а той, хто не встиг або не зміг відвідати круте Magic Show Open Kids в Києві, така можливість представиться найближчим часом, але, правда в інших містах України: 8 грудня - Дніпро ДК Машинобудівників, 13 грудня - Харків ДС НЮУ, 17 грудня - Одеса Філармонія.

  

Anna-Petrash Учасниця Open Kids провалилася під сцену під час Magic Show — UA MUSIC | Енциклопедія української музики
DETKI Учасниця Open Kids провалилася під сцену під час Magic Show — UA MUSIC | Енциклопедія української музики
Open-Kids_1 Учасниця Open Kids провалилася під сцену під час Magic Show — UA MUSIC | Енциклопедія української музики
Open-Kids_2 Учасниця Open Kids провалилася під сцену під час Magic Show — UA MUSIC | Енциклопедія української музики
Open-Kids_3 Учасниця Open Kids провалилася під сцену під час Magic Show — UA MUSIC | Енциклопедія української музики
Open-Kids_4 Учасниця Open Kids провалилася під сцену під час Magic Show — UA MUSIC | Енциклопедія української музики
Open-Kids_5 Учасниця Open Kids провалилася під сцену під час Magic Show — UA MUSIC | Енциклопедія української музики
Open-Kids_6 Учасниця Open Kids провалилася під сцену під час Magic Show — UA MUSIC | Енциклопедія української музики
Open-Kids_7 Учасниця Open Kids провалилася під сцену під час Magic Show — UA MUSIC | Енциклопедія української музики