Злата Огнєвіч - DOLONI (Video)

1370
zlata-doloni Злата Огнєвіч - DOLONI — UA MUSIC | Енциклопедія української музики

Злата Огнєвіч показала в новому відео незвідану красу України

Цього разу відома артистка в своєму новому відео вирішила зробити акцент на красі українського острова Джарилгач, про існування якого багато хто навіть не здогадується. Чудове місце в Херсонській області стало об'єктом для зйомки нового кліпу Злати Огнєвіч на пісню DOLONI, автором якої традиційно став Михайло Некрасов і Mike Jr.J з США, а слова до пісні написала сама Злата в співавторстві з Melada Moar.

Дві доби на початку липня тривали зйомки відео на чолі з режисером кліпу Костянтином Гордієнко, з яким Злата Огнєвіч вже працювала над кліпами "Танцювати" і "Do мене".

Літній саунд і заводні ритми вирішили екранізувати там, де мало хто був з українців, але ж це місце по праву називають "українськими Мальдівами".

- Наша країна має унікальну, неповторну красу! Є безліч місць, про які ми з вами навіть не здогадуємося. Справжнім відкриттям для мене став острів Джарилгач і тому мій новий кліп про Україну, яку ви ще не бачили, - каже Злата Огнєвіч про прем'єру свого нового кліпу DOLONI.

Також Злата Огнєвіч розповіла, що на написання тексту пісні її надихнули шанувальники на численних концертах, які вона дає.

- Пісня "DOLONI" дуже знакова для мене! Не тільки тому, що ми робили її з хлопцями з іншого континенту, а й тому, що вона з'явиться в моєму першому альбомі. Зараз я працюю над ним, і відчуваю величезне натхнення, як ніколи! Текст до цієї пісні прийшов вночі, після мого концерту, коли я згадувала глядачів, їх долоні і написала частину приспіву.

Producer video: Viktoria Nekrasova
Director: Konstantin Gordienko
Cameraman: Yevgeniy Sakhno
Edit: Konstantin Gordienko/Maxim Rozumnyi
Colour: Olga Domashenko
Post: Maxim Rozumnyi
Style: Kristina Ivchenko
MUA: Darina Kovalenko
Hair: Denis Yarotskiy
music: Michael Nekrasov
arrange: M.Nekrasov / Mike Jr.J
mixing: I.Zavada / M.Nekrasov
mastering: Steve Carrao / I.Zavada
Lyrics: Zlata Ognevich/Melada Moar